Meistä

 

Suuri kiitos joulushown maailman ensi-illasta kauppakeskus Jumbon joulunavauksessa! Aivan mieletön! Saimme paljon hyvää palautetta ja lapset olivat aivan täpinöissään

Tanja Ursin
tuottaja
Kids Factory

Olemme identtiset kaksoset Ile ja Jone. Perustamamme Iloiset kaksoset Ay on Joulupukkiin intohimolla ja viimeisen päälle ammattitaidolla suhtautuva kahden miehen helsinkiläis-vantaalainen yritys.

Paneutumisemme Korvatunturin asioihin näkyy palvelumme joka osa-alueella;  asusteissa, parroissa, peruukeissa, maskeerauksessa, rekvisiitassa, musiikissa, lapsia innostavassa sisällössä sekä lämpimässä ja välittömässä vuorovaikutuksessa.

Joulupukkeina olemme toimineet yli neljännesvuosisadan ajan lukemattomissa perheissä, yhteisöissä, yrityksissä, mainoselokuvissa sekä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa. Taustamme kumpuaa teatterista, varhaiskasvatuksesta ja muusikkoina toimimisesta. Hoidamme aina esiintymisemme itse ja keikoille tuomme tekniikan tarvittaessa paikalle.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Siis tämä videotervehdys oli ihan mieletön! Kummitädillä oli ihan kyyneleet silmissä ensikatselussa. Tuhannet kiitokset teille!

Katja 2021 

Yrityksemme virstanpylväitä

Tehtyämme pitkään Joulupukin töitä freelancereina päätimme perustaa 2019 oman Joulupukkiin keskittyvän pienyrityksen.

Vuonna 2020 esittelimme uutena palveluna Joulupukin henkilökohtaisen videotervehdyksen. Tervehdykset saivat kiitosta sekä huomiota valtakunnallisessa mediassa (YLE, MTV) ja ne myytiin loppuun eri puolille maailmaa ennätysajassa!

Joulukaudeksi 2021 lisäsimme kierroksia entisestään. Esittelimme Korvatunturin uusina hahmoina viisaan ja hauskan Mestaritontun sekä rämäpäisen ja tunteellisen Kale Kalkkunan. Yhdessä Joulupukin kanssa Mestaritonttu ja Kale lähtivät ensimmäistä kertaa upealle musiikilliselle showkiertueelle. Lisäksi aloitimme Suomessa ennen kokemattoman  tunnetaitoja opettavan joulukalenteriseikkailun kehittämisen yhteistyössä varhaiskasvatuksen sekä käsityö- ja taidealojen ammattilaisten kanssa. 

2022 on kulunut Joulupukki ja kadonneen taikakompassin arvoitus joulukalenterituotteemme viimeistelyssä sekä joulushown ja videotervehdysten hiomisessa entistä ehompaan kuntoon!  

Ylpeydellä jatkamme työtä tarjotaksemme asiakkaillemme yhä vaikuttavampia ja elämyksellisempiä, ikimuistoisia kohtaamisia Korvatunturin väen kanssa!

Lupaamme asiakkaillemme perinteisen suomalaisen Joulupukkikokemuksen niin aitona ja täydellisenä kuin ikinä mahdollista!  

Ile "Joulupukki" Räisänen
Toimitusjohtaja
Taiteilija
+358 41 529 0270
ilkka.raisanen@perinnepukki.fi

Jone "Mestaritonttu" Räisänen
Tuottaja
Taiteilija
+358 41 526 5398
jouni.raisanen@perinnepukki.fi

Iloiset Kaksoset Ay
Y-tunnus: 2864985-6