Meistä

 

Suuri kiitos joulushown maailman ensi-illasta kauppakeskus Jumbon joulunavauksessa! Aivan mieletön! Saimme paljon hyvää palautetta ja lapset olivat aivan täpinöissään

Tanja Ursin
tuottaja
Kids Factory

Olemme identtiset kaksoset Ile ja Jone. Perustamamme Iloiset kaksoset Ay on Joulupukkiin intohimolla ja viimeisen päälle ammattitaidolla suhtautuva kahden miehen vantaalainen yritys.

Paneutumisemme Korvatunturin asioihin näkyy palvelumme joka osa-alueella; lapsia innostavassa sisällössä, musiikissa, mediassa, asusteissa, parroissa, peruukeissa, maskeerauksessa, rekvisiitassa, sekä lämpimässä ja välittömässä vuorovaikutuksessa.

Joulupukkeina olemme toimineet yli neljännesvuosisadan ajan lukemattomissa perheissä, yhteisöissä, yrityksissä, mainoselokuvissa sekä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa. Taustamme kumpuaa teatterista, varhaiskasvatuksesta sekä muusikkoina ja media-alalla toimimisesta. 

Arvoinamme on kotimaisuus sekä laadukas, eettisesti tuotettu ja lasten kasvua tukeva tuotanto. Näemme joulun tärkeänä vuoden kohokohtana niin lapsille kuin aikuisille. Haluamme osaltamme olla lisäämässä joulun voimaannuttavaa vaikutusta jokaiselle vauvasta vaariin. 

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Siis tämä videotervehdys oli ihan mieletön! Kummitädillä oli ihan kyyneleet silmissä ensikatselussa. Tuhannet kiitokset teille!

Katja 2021 

 

Ile "Joulupukki" Räisänen
Toimitusjohtaja
Taiteilija
+358 41 529 0270
ilkka.raisanen@perinnepukki.fiJone "Mestaritonttu" Räisänen
Tuottaja
Taiteilija
+358 41 526 5398
jouni.raisanen@perinnepukki.fi

Iloiset Kaksoset Ay
Y-tunnus: 2864985-6
Nissaksentie 15 C 37, 01200 Vantaa, Finland
info@perinnepukki.fi