Joulupukki ja kadonneen taikakompassin arvoitus

Kale Kalkkuna asustaa Korvatunturilla Joulupukin Pajakylässä. Kale on tunteellinen tapaus ja reagoi voimakkaasti Pajakylässä tapahtuviin asioihin. Välillä jopa niin voimakkaasti, että siitä on vahinkoa hänelle itselleen ja hänen läheisilleen… Onneksi kärsivällinen Mestaritonttu ja lempeä Joulupukki ovat ohjaamassa Kalea, kun tunteet kuohahtavat liiaksi.

Eräänä talvisena päivänä tapahtuu vakavia asioita! Joulupukin taikakompassi on kadonnut. Taikakompassin avulla Pukki kykenee aattona suunnistamaan maailman lasten luokse jakamaan lahjoja. Joulu on vaarassa peruuntua!

Onneksi Korvatunturilla ei luovuteta ja mukaan valjastetaan myös lapset ja perheet päiväkodeista, kouluista ja kotisohvilta. Seikkailun päättyessä sekä lapset, että Kale Kalkkunakin ovat kokeneet ja oppineet monta hyödyllistä asiaa... 

Kahden vuoden jättipanostuksemme on nyt hiottu valmiiksi tuotteeksi!

Tunnetaitoja opettava joulukalenteriseikkailu on Suomessa ennen kokematon konsepti, joka on tehty yhteistyössä varhaiskasvatuksen sekä käsityö- ja taidealojen ammattilaisten kanssa. Olemme panostaneet kokonaisuuden jokaiseen yksityiskohtaan tarkoituksenamme tarjota lapsille opettavainen, jännittävä ja unohtumaton kokemus. Samalla olemme halunneet vastata yhteen yhteiskuntamme ajankohtaisimmista haasteista, tunne- ja vuorovaikutustaitojen hallintaan. 

Lähde mukaan seikkailuun!