Asiakaspalautetta Joulupukki ja kadonneen taikakompassin arvoitus -tunnetaitoseikkailusta

Joulukalenteri innosti ryhmämme (3–5-vuotiaat) tosissaan etsimään kadonnutta kompassia ja auttamaan Joulupukkia! Kaikki olivat innokkaina mukana. Kalenterin käyttö oli helppoa valmiin suunnitelman ansiosta. Puuhatehtävät innostivat lapsia auttamaan Joulupukkia vielä ahkerammin. Lautapeli oli suosittu 5-vuotiaiden keskuudessa. Lyhytelokuvat olivat mieleisiä ja ryhmässämme erittäin ajankohtaisia, kuten myös tunnelaulut. Tunnekasvatusaiheen vuoksi tilasimmekin joulukalenterin ja saimme siitä monta jatkoaihetta toimintaamme.
Tiina Savolainen (varhaiskasvatuksen opettaja)
Iisalmi

Meidän ryhmällemme joulupukki ja kadonneen taikakompassin arvoitus oli mukaansa tempaava matka. Lapset kokivat jännittäviä hetkiä ja lauluja laulelevat edelleen. Kannattava ostos!
Tiina Menninkäisistä
Hanko

Joulukalenterin materiaali oli hyvää ja mukaansa tempaavaa. Ryhmämme lapset (5 v.) eläytyivät hyvin ja pohtivat asioita hienosti leikkien lomassa päivän mittaan. Videot ja laulut olivat hyviä, suurin osa lapsista pysyi hyvin ideassa mukana. Kale Kalkkunan "rempseä" tyyli oli tosi hyvä! Puhututti lapsia.
Saija (varhaiskasvatuksen opettaja)
Multia

Meidän ryhmämme (5–6.v esiopetus) käytti joulukalenterina taikakompassiseikkailua. Lapset lähtivät seikkailuun innokkaasti mukaan. Puuhatehtävät olivat mieluisia kuten myös pelit. Lyhytelokuvat olivat erityisen suosittuja!
Mari (varhaiskasvatuksen opettaja)
Vantaa

Meidän pienessä erityislasten luokassa kalenteri toimi mainiosti yhdessä tehden. Laulut ja videot olivat lasten mieleen, ja Kalesta puhutaan aika ajoin vieläkin! Valmis materiaali oli minulle opettajana hyvä juttu joulukiireiden keskellä.
Mervi (erityisopettaja)
Lohja

Minulla on ryhmässäni sekä 5- että 6-vuotiaita ja he tykkäsivät todella paljon tästä seikkailusta. Odottivat aina innoissaan seuraavan päivän luukkua! Erityisesti lyhytelokuvat ja tunnelaulut osuivat kyllä kerrasta nappiin, kiitos!
Jenna (opiskelija)
Rovaniemi

Joulukalenteri oli vallan mainio! Lapset tempautuivat tarinan mukaan! Erityisesti pohdimme Kalea ja hänen tunnetaitojaan. Lapset peilasivat Kalen käytöstä omaansa: "Yhen kerran minäkin huusin ja heitin tavaroita, niin, että minun kännykkä meni rikki. En osannut silloin vielä tuota laulua". Tämä autenttinen kommentti lapselta, kun olimme kuunnelleet kiukunhallintalaulua ja jutelleet tunteiden sekä käytöksen säätelystä.
Kati (luokanopettaja)
Kontiomäki

Meidän päiväkodissamme rajattiin Taikakompassi vain viskareille. Voi että, miten lapset tykkäsivät. Yksi tytöistä selitti omassa ryhmässään aivan innoissaan nuoremmalle pojalle, miten nyt pitää etsiä ja löytää taikakompassi. Uskomattoman hyvin keskittyivät kaikki riehujatkin. Olette tehneet fantastisen hyvän paketin!
Milja (varhaiskasvatuksen opettaja)
Vantaa

Meillä upea joulukalenteri toimi erittäin hyvin, kohteena oli aikuinen kehitysvammainen. Hän tykkäsi seikkailusta erittäin paljon. Jännitettävää oli ja tarinaan uppoutui hyvin. Me arvostimme pakettia ja se oli hyvin ymmärrettävissä meidän tyttömmekin osalta. Tämän myötä myös tv:n joulukalenteri jäi toiseksi, sillä näissä kirjeissä oli joka aamu sen verran ilon aiheita. Kiitos arvokkaasta ja sydämellä tehdystä työstä, jota teette!
Niina
Helsinki