Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan huikea joulushow

Kaukana pohjoisessa Korvatunturilla asuu tuttu punanuttu ystävineen. Tänä jouluna hän aikoo repäistä oikein kunnolla ja lähteä lapsia ilahduttavalle kiertueelle! Mukaan lähtee Mestaritonttu ja salamatkustajana kapsäkkiin livahtaa myös hulvaton ja rämäpäinen Kale Kalkkuna. Eksyypä Joulupukin laukkuun mukaan myös kitara, mandoliini, vetopasuuna, jättisaippuakuplantekovälineet, kuuluisa "Vekara shamaanin noitarumpu" sekä kaikkien yllätykseksi jopa räppilasit

Lapsia osallistava, hauska ja vauhdikas joululaulushow, josta ei yllättäviä käänteitä puutu! Tämä esitys on hiottu viimeisen päälle pukuja, maskeja, musiikkia ja kalkkunanuken sulkahöyhentä myöten.

Pakettiin kuuluu Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan vastaanotto shown jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa.

Räätälöimme juuri sinun tilaisuutesi sopivan Korvatunturin väen vierailun. Sopii hyvin niin joulunavauksiin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, yritys- ja messutapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiinkin.

Joulupukki ja Mestaritonttu toivat ripauksen Korvatunturia Veturiin - tuntui kuin kauppakeskuksessa olisi ollut itse Joulupukki ja oikea tonttu! He jalkauttivat jouluohjelman luontevasti kauppakeskuksen käytäville tapahtumapäivän ajaksi, ja ilahduttivat niin lapsia kuin aikuisiakin koko päivän. Erittäin ammattitaitoinen ja luonteva kaksikko!

Mari Myllymäki
Markkinointikoordinaattori
Kauppakeskus Veturi
Kouvola

KATSO SHOWN HUIKEA TRAILERI:Ota yhteys yritysmyyntiimme:

Ile "Joulupukki" Räisänen
Toimitusjohtaja
Taiteilija
+358 41 529 0270
ilkka.raisanen@perinnepukki.fi

Jone "Mestaritonttu" Räisänen
Tuottaja
Taiteilija
+358 41 526 5398
jouni.raisanen@perinnepukki.fi