Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan joulushow 2023

Kaukana pohjoisessa Korvatunturilla asuu tuttu punanuttu ystävineen. Tänä jouluna hän aikoo repäistä oikein kunnolla ja lähteä lapsia ilahduttavalle kiertueelle! Mukaan lähtee Mestaritonttu ja salamatkustajana kapsäkkiin livahtaa myös hulvaton ja rämäpäinen Kale Kalkkuna. Eksyypä Joulupukin laukkuun mukaan myös kitara, mandoliini, vetopasuuna, taikurin hattu, kuuluisa "Vekara shamaanin noitarumpu" sekä kaikkien yllätykseksi jopa räppilasit

2023 uudistettu lapsia osallistava, hauska ja vauhdikas joululaulushow, josta ei yllättäviä käänteitä puutu! Tämä esitys on hiottu viimeisen päälle pukuja, maskeja, musiikkia ja kalkkunanuken sulkahöyhentä myöten.

Show'hun kuuluu Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan vastaanotto esityksen jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa.

Sopii joulunavauksiin, päiväkoteihin, kouluihin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, yritys- ja messutapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin.

Joulupukin show Hertsissä ylitti kaikki odotukset. Lapset olivat innolla mukana ja seurasivat hyvin iloisina showta. Mielenkiinto säilyi hyvin alusta loppuun. Voimme lämmöllä suositella tätä hyvin monipuolista showta muillekin ja mielellään näkisimme samantyylisen shown myös uudestaan Hertsissä.

Hanna Feodorov
kauppakeskuspäällikkö
Kauppakeskus Hertsi
Helsinki

Joulupukki ja Mestaritonttu toivat ripauksen Korvatunturia Veturiin - tuntui kuin kauppakeskuksessa olisi ollut itse Joulupukki ja oikea tonttu! He jalkauttivat jouluohjelman luontevasti kauppakeskuksen käytäville tapahtumapäivän ajaksi, ja ilahduttivat niin lapsia kuin aikuisiakin koko päivän. Erittäin ammattitaitoinen ja luonteva kaksikko!

Mari Myllymäki
Markkinointikoordinaattori
Kauppakeskus Veturi
Kouvola

Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan joulushow oli ammattitaitoisesti ja lämminhenkisesti toteutettu koko perheen esitys. Esityksestä jäi hyvä mieli ja hymy huulille sekä aikuisille että lapsille.

Anu Uhlenius
Tuottaja
Krapin Paja
Tuusula

KATSO SHOWN HUIKEA TRAILERI:Ota yhteys yritysmyyntiimme:

Ile "Joulupukki" Räisänen
Toimitusjohtaja
Taiteilija
+358 41 529 0270
ilkka.raisanen@perinnepukki.fi

Jone "Mestaritonttu" Räisänen
Tuottaja
Taiteilija
+358 41 526 5398
jouni.raisanen@perinnepukki.fi