Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan joulushow

Joulupukki on lapsille tuttu valkoparta, punanuttu ja oiva ukki. Mutta tiesitkö, että pukilla on monia salaisia taitoja? Pukki osaa soittaa kitaraa, mandoliinia ja noitarumpua, taikoa ja jopa heittää ilmoille räppisäkeitä! Tulevana jouluna pukki ystävineen pääseekin esittelemään talenttejaan kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tämä joulushow ei jätä ketään kylmäksi!

2023 uudistettu joulushow sisältää nyt tuplasti enemmän räppäystä, ihmeellisiä taikatemppuja ja lapsia osallistavaa hauskuutta. Kale Kalkkuna jää täksi vuodeksi Korvatunturille puuhastelemaan jouluaskareita. Kalen sijasta mukaan lähtee serkkupoika Karri Kalkkuna, joka on syntynyt Hollywoodin nukentekijöiden taitavissa käsissä ja tulee takuuvarmasti hämmästyttämään lapsia ilmeikkyydellään ja ilkikurisella huumorillaan. Onneksi mukana on myös torvea soittava vanha ja viisas Mestaritonttu, jotta show ei aivan lähde lapasesta!

Joulupukin, Mestarintontun ja Karri Kalkkunan joulushow sisältää perinteisiä jouluelementtejä sekä kosolti uutta ennennäkemätöntä ihmeteltävää. Se tempaa mukaansa lapset ja lapsenmieliset ja naulaa yleisön paikoilleen 30 minuutin kestonsa ajaksi.

Jos luulit tuntevasi Joulupukin ja ystävät, sinulla on toden totta edessäsi yllätyksiä...

Show'hun kuuluu Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan vastaanotto esityksen jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa.

Sopii joulunavauksiin, päiväkoteihin, kouluihin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, yritys- ja messutapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin.

Joulupukin show Hertsissä ylitti kaikki odotukset. Lapset olivat innolla mukana ja seurasivat hyvin iloisina showta. Mielenkiinto säilyi hyvin alusta loppuun. Voimme lämmöllä suositella tätä hyvin monipuolista showta muillekin ja mielellään näkisimme samantyylisen shown myös uudestaan Hertsissä.

Hanna Feodorov
kauppakeskuspäällikkö
Kauppakeskus Hertsi
Helsinki

Joulupukki ja Mestaritonttu toivat ripauksen Korvatunturia Veturiin - tuntui kuin kauppakeskuksessa olisi ollut itse Joulupukki ja oikea tonttu! He jalkauttivat jouluohjelman luontevasti kauppakeskuksen käytäville tapahtumapäivän ajaksi, ja ilahduttivat niin lapsia kuin aikuisiakin koko päivän. Erittäin ammattitaitoinen ja luonteva kaksikko!

Mari Myllymäki
Markkinointikoordinaattori
Kauppakeskus Veturi
Kouvola

Joulupukin, Mestaritontun ja Kale Kalkkunan joulushow oli ammattitaitoisesti ja lämminhenkisesti toteutettu koko perheen esitys. Esityksestä jäi hyvä mieli ja hymy huulille sekä aikuisille että lapsille.

Anu Uhlenius
Tuottaja
Krapin Paja
Tuusula

KATSO SHOWN HUIKEA TRAILERI:Ota yhteys yritysmyyntiimme:

Ile "Joulupukki" Räisänen
Toimitusjohtaja
Taiteilija
+358 41 529 0270
ilkka.raisanen@perinnepukki.fi